Nectarul fabricat in Bulgaria in anii '70 era un deliciu accesibil si nelipsit dintre preferintele romanilor. La acea vreme hrana naturala era pe toate drumurile iar schimburile comerciale dintre tarile vecine si prietene Romania si Bulgaria ceva obisnuit si reciproc avantajoase.
Aduc in memoria celor interesati cateva etichete vintage-Nectar Bulgaria arhicunoscute la acea vreme: nectar de mar cu morcov, nectar de piersici si de caise. Sper sa va trezeasca amintiri placute in lipsa gustului delicios.
sunt o fosta mare consumatoare de nectar de piersici...chiar zilele trecute povesteam fiicei mele despre acest deliciu, care avea o asemenea consistenta cand curgea pe gat si un gust inegalabil...mi-a tresarit inima cand am vazut aceste etichete...imi doresc din suflet sa mai simt acel gust de aceea cautam informatii daca se mai face in bulgaria si daca se mai gaseste pe undeva...ceea ce nu cred, deoarece si la ei s-au produs schimbari ca la noi si s-au distrus tocmai cele mai bune industrii, ca si la noi...au ramas doar amintirile...multumesc si pentru aceasta aducere aminte placuta...
RăspundețiȘtergere